Stiga robotmaaiers : voor iedere tuin een geschikte grasmaaier

Met een Stiga robotmaaier heb je geen omkijken meer naar het onderhoud van jouw grasveld. De moderne robot grasmaaiers van Stiga maaien in stilte jouw gazon terwijl jij kunt genieten van de rust en de tuin. Hieronder lees je meer over de verschillende modellen robotmaaiers. Voor ieder grasveld is wel een geschikte robotmaaier te vinden.

Voor de kleine tuin: Autoclip M3

Speciaal voor de kleinere tuinen tot 300 m² heeft Stiga de Autoclip M3 ontwikkeld. Deze robotmaaier kan maaiwerkzaamheden verrichten in twee afzonderlijke zones. Het mes met een diameter van 22 centimeter maait zeer regelmatig, waardoor je een prachtig verzorgd gazon krijgt. De mulch-functie zorgt ervoor dat het grasveld automatisch wordt gevoed door de grasrestjes. Hierdoor hoef je zelf ook geen grasresten af te voeren en blijft het gazon gezond. De M3 robot kan maaien op een grasveld met een hellingsgraad tot 45%. lbexpert

Voor een middelgroot gazon: Autoclip 230 S

Als je een robotmaaier wilt hebben die een gazon tot 2000 m² perfect kan bijhouden dan is de Stiga Autoclip 230 S echt iets voor jou. Deze maaier houdt het gazon effectief bij dankzij de handige ECO modus. Hierdoor weet de grasrobot precies waar het gras al gemaaid is en maait de grasmaaier alleen daar waar het nodig is. Dit zorgt voor een minimaal energieverbruik. De 230 S kan wel vier uur lang achter elkaar maaien en keert zelf terug naar het basisstation om op te laden als dat nodig is. Deze robotmaaier kan een hellingsgraad tot 45% makkelijk trotseren.

Voor grote grasvelden: Autoclip 550 SG

Voor zeer groot maaioppervlak met een maximale hellingsgraad tot 45% is de Autoclip 550 SG heel geschikt. Deze robotmaaier maait met gemak een oppervlakte tot 5000 m² en het grasveld kan onderverdeeld worden in maar liefst 4 afzonderlijke zones. De maairobot is voorzien van Bluetooth zodat je altijd de nieuwste update ontvangt en zodat je overal jouw robotmaaier in de gaten kunt houden. Met behulp van een Autoclip Remote App kun je via de smartphone of tablet de Stiga 550 SG op afstand bedienen.

Voor meer info zie https://is.gd/ty0n7Q

Reacties

Populaire posts van deze blog

JBL Tune 205BT oordopjes

JBL Endurance RUNBT Geel oordopjes

PerfectPro Soloworker DAB+