JBL Endurance RUNBT Geel oordopjes

JBL Endurance RUNBT Geel

Eén van de redenen waarom JBL zo’n groot merk is, is omdat deze producent over één van de ruimere assortimenten op het gebied van oordopjes beschikt. Je kunt kiezen voor goedkope of dure varianten, maar ook voor oortjes met draad en draadloze varianten. Ook voor de sporters die graag muziek luisteren tijdens het actief bezig zijn, zijn er genoeg varianten binnen het aanbod van JBL te vinden. Eén hiervan zijn de JBL Endurance RUNBT Geel oortjes.

JBL Endurance RUNBT Geel overzicht

Waarschijnlijk zullen de JBL Endurance RUNBT oordopjes meteen opvallen door de leuke gele kleur. Het is weer eens wat anders dan de standaard zwarte of witte kleuren. De JBL Endurance RUNBT Geel oortjes zijn draadloos, dus zonder volle accu ben je nergens. Wel is er een kabel aanwezig, maar deze is kort en doet dienst als nekband. Hierin zijn een afstandsbediening en microfoon geïntegreerd.

In de doos

  • JBL Endurance RUNBT Geel
  • Handleiding
  • Micro USB kabel
  • Dopjes in meerdere maten

Installatie van de JBL Endurance RUNBT Geel

Test van te voren de dopjes in drie maten die in de doos te vinden zijn. De juiste maat kan een hoop verschil maken op het gebied van draagcomfort. De JBL Endurance RUNBT Geel oortjes zijn waterbestendig, dus je kunt ze gewoon gebruiken tijdens het sporten. Zweet zal geen negatief effect hebben op de dopjes. Ook kunnen ze gewoon gebruikt worden in de regen. Een volledig opgeladen batterij gaat 6 uur mee.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: geel
  • Gewicht: 19,7 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de JBL Endurance RUNBT Geel

Er is geen kabel die je kunt inpluggen bij de JBL Endurance RUNBT Geel oortjes. Hiervoor maak je gebruik van Bluetooth. Via deze wijze wordt de muziek vanaf je mobiele telefoon of tablet naar je oordopjes gestuurd. Aan de hand van de afstandsbediening in de nekkabel kun je de muziek aansturen, door deze bijvoorbeeld te pauzeren of een ander liedje te selecteren. De ingebouwde microfoon gebruik je voor handsfree telefoongesprekken.

Onderhoud van de JBL Endurance RUNBT Geel

Omdat de JBL Endurance RUNBT Geel oortjes geheel bestand zijn tegen water, hoef je jezelf hier geen zorgen over te maken. Wel is het aan te raden de oordopjes altijd goed op te bergen als je ze niet gebruikt. Tevens is het een goed idee om de dopjes zelf regelmatig te ontdoen van oorsmeer en andere soorten vuil.

Voordelen van de JBL Endurance RUNBT Geel

De JBL Endurance RUNBT Geel oortjes zijn een goede aankoop voor iedereen die graag met muziek aan gaat sporten. Dankzij de oorhaakjes blijven de dopjes altijd goed zitten. Dit model is bestand tegen water. De geluidskwaliteit is goed en dankzij de meegeleverde dopjes in diverse maten kun je zelf de maat ontdekken die het beste bij je oren past.

Nadelen van de JBL Endurance RUNBT Geel

Omdat er een nekband aanwezig is, kan het draagcomfort variëren. De één vindt het totaal niet erg dat de JBL Endurance RUNBT Geel oortjes over zo’n band beschikken, de ander kiest liever voor geheel draadloze modellen. De accuduur van 6 uur is wat kort, zeker als je het vergelijkt met andere varianten uit deze categorie.

Conclusie

Voor de sportieve muziekliefhebber zijn de JBL Endurance RUNBT Geel oortjes een aanrader. De geluidskwaliteit is goed en het waterbestendige design zorgt er voor dat geen enkele vorm van vocht deze dopjes kan deren. Wel is de accu wat aan de korte kant qua batterijduur en kan niet iedereen een nekband appreciëren. Vind je dit geen probleem, dan kun je met een gerust hart deze oordopjes aanschaffen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

JBL Tune 205BT oordopjes

PerfectPro Soloworker DAB+