PerfectPro Soloworker DAB+

PerfectPro Soloworker DAB+

De PerfectPro Soloworker DAB+ is de ideale radio voor de werker of klusser die op zoek is naar een compacte werkradio die gemakkelijk te vervoeren is maar tevens beschikt over kwalitatief goed geluid. De Soloworker maakt gebruik van een DAB+ tuner, aan de hand waarvan je digitale radio kunt beluisteren. Niet alleen is digitale radio storingvrij, maar daarnaast beschikt DAB+ ook over het meest hoogstaande geluid onder de radiotuners. Koppel dat aan het feit dat DAB+ tevens beschikt over het grootste assortiment aan radiozenders, en je snapt waarom de PerfectPro Soloworker DAB+ een geliefde keuze is onder werkers die op zoek zijn naar een compacte bouwradio met een uitstekend geluid.

Productinformatie en features

Wat als eerste opvalt aan de PerfectPro DAB+ bouwadio is het formaat: compact en zo klein dat je de radio gemakkelijk kunt verplaatsen. Het is zelfs mogelijk om deze radio continu bij je te dragen, bijvoorbeeld aan je broek of in je borstzak. Daarnaast ben je gegarandeerd van een helder en kwalitatief hoogstaand geluid dankzij de DAB+ tuner, de standaard op het gebied van radio luisteren. Dankzij deze tuner beluister je niet alleen ruisvrij radio, tevens is het aanbod groot door de opzet van DAB+. Koppel dit aan een 1,4 inch 360 graden Neodymium speaker en je hebt niet alleen goed geluid, maar ook kwalitatief hoogstaand geluid op een hoog volume en vanuit elke positie. Daarnaast is de veelzijdigheid van deze radio echt een plus: je kunt zowel op netstroom als op een accu deze radio werkend houden. Ten slotte is het tevens mogelijk om FM radio te beluisteren via deze bouwradio.

Gebruiksvriendelijkheid

De features van de PerfectPro Soloworker DAB+ zijn dus uitstekend, maar hoe eenvoudig is het voor de gebruiker om deze werkradio ook daadwerkelijk te gebruiken? Het antwoord is: erg gemakkelijk. De PerfectPro Soloworker DAB+ beschikt over een heldere display die altijd goed zichtbaar is. Binnen een handomdraai zie je de info die je nodig hebt, en aan de hand van deze display stel je eenvoudig jouw favoriete radiozenders in. Zo luister je binnen no time naar jouw favoriete zender. Daarnaast ben je er als gebruiker altijd zeker van dat je naar de radio kunt luisteren, want de PerfectPro Soloworker werkt zowel op netstroom als op de accu. Mocht de accu ooit leeg raken, kun je de radio altijd aansluiten op het stroom.

Specificaties PerfectPro Soloworker DAB+

Hieronder kun je meer lezen over de belangrijkste specificaties van de Soloworker DAB+:

  • Beschikt over zowel FM radio als digitale radio via een DAB+ tuner.
  • Je bent er altijd van verzekerd dat je naar deze radio kunt luisteren omdat deze zowel op netstroom als op de accu kan.
  • Dankzij een 1,4 inch Neodymium speaker die in 360 graden geluid kan verspreiden, heb je uitstekend geluid wat overal goed hoorbaar is.
  • Het heldere display is gebruiksvriendelijk en altijd goed zichtbaar. Hierop valt meer informatie te vinden over het radio aanbod.
  • Er is tevens een aux ingang om muziek af te spelen aan de hand van een mp3 speler.

Populaire posts van deze blog

JBL Tune 205BT oordopjes

JBL Endurance RUNBT Geel oordopjes