Wat zijn de populairste robotmaaiers van dit moment?

Ben je op zoek naar een goede robotmaaier en wil je weten welk merk en model op dit moment het populairst is onder de tuinliefhebbers? In onderstaande tekst vind je meer informatie over de meest verkochte robotmaaiers van dit moment.


WOLF-Garten LOOPO S150

WOLF-Garten heeft twee verschillende series robotmaaiers ontwikkeld. De S-serie voor de kleinere gazons en de M-serie voor de grotere tuinen. De LOOPO S150 van WOLF-Garten behoort op dit moment tot één van de best verkochte robotmaaiers in Nederland. Deze automatische grasmaaier is zeer wendbaar, waardoor de grasrobot heel geschikt is voor tuinen met een klein gazon. De adviesgrootte van het gazon is 150 m², maar bij ideale omstandigheden kan deze robot een gazon tot 250 m² onderhouden. Met een hellingsgraad tot 15% functioneert deze maaier prima in de gemiddelde Nederlandse tuin.


Gardena R70Li

Populair is ook de Gardena R70Li. Deze robotmaaier kan een gazon tot 700 m² met een hellingsgraad tot 25% onderhouden en is daarmee dus ook geschikt voor een groter grasveld. Dankzij het SensorCut-systeem wordt het gras zonder strepen of spoorvorming gemaaid. De Gardena is weerbestendig en kan ook onder slechte weersomstandigheden het maaiwerk uitvoeren. Hierdoor ben je verzekerd van continuïteit en blijft het grasveld groen en gezond. Het mulch-systeem zorgt ervoor dat het gazon op natuurlijke wijze wordt bemest en het gaat daarnaast onkruidvorming tegen.


Bosch Indego 350


Ook de Bosch Indego 350 is een veel gekochte robotmaaier onder tuinders met een gazon tot 350 m². Deze automatische maaier berekent met de Logicut-functie zelfstandig de snelste en efficiëntste route om het gazon te maaien. Wanneer de accu van de maairobot leeg raakt, dan keert hij geheel zelfstandig terug naar het basisstation om op te laden. Hellingsgraden tot 27% zijn voor de Indego 350 geen enkel probleem en dankzij de Auto Calender Function kan de robot zelf een maaischema voor jouw specifieke gazon maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

JBL Tune 205BT oordopjes

JBL Endurance RUNBT Geel oordopjes

PerfectPro Soloworker DAB+