De beste heggenscharen van dit moment

Dit zijn de beste heggenscharen op dit moment

Wanneer je een heggenschaar wilt gaan aanschaffen zie je er online wel tientallen voorbijkomen die ogenschijnlijk allemaal hetzelfde zijn. Het doel van een heggenschaar is weliswaar altijd om jouw heg weer mooi strak te krijgen, maar iedere heggenschaar heeft zijn eigen functies die het apparaat uniek maken. Ook kun je je eigen afwegingen maken bij het uitkiezen van een heggenschaar: wat vind jij belangrijk? Hier vind je een overzicht van de beste heggenscharen die er op dit moment zijn en waarom deze de beste zijn. Wat zijn de punten waarop gelet wordt en voldoet iedere heggenschaar hier aan?

Waar een goede heggenschaar aan moet voldoen

De beste heggenscharen staan bekend om hun gebruiksgemak maar er zijn nog een aantal andere punten waarop gelet wordt. Aandrijving: een elektrische heggenschaar en een heggenschaar op accu zijn zeer geliefd, terwijl een benzine heggenschaar vaak te zwaar is en veel onderhoud vraagt Gewicht: een te zware heggenschaar maakt het snoeien oncomfortabel en dat is niet de bedoeling Kracht: hoeveel Watt heeft een elektrische heggenschaar en hoe krachtig is de accu van een heggenschaar op accu? Hoe sterker, hoe krachtiger en hoe makkelijker het snoeien gaat Functies: welke veiligheidsfuncties heeft een heggenschaar? Dit is belangrijk voor de veiligheid van een gebruiker.

De beste heggenscharen op dit moment

Op basis van deze (en andere) punten wordt bepaald welke heggenscharen op dit moment het beste zijn. Met behulp van deze informatie kan het voor jou makkelijker worden om een keuze te maken uit de vele heggenscharen die er online en in de winkel te vinden zijn.

Black & Decker GTC1845L20-QW

Deze lichtgewicht heggenschaar van Black & Decker is draadloos en daardoor enorm handig te gebruiken op iedere plek in de tuin. De zwaardlengte is 45 cm waardoor je met één beweging grote stukken van de heg kunt snoeien. De 18 mm snijbreedte maakt deze heggenschaar geschikt voor heggen van middelgroot formaat. De GTC1845L20-QW is hiermee perfect voor bijna iedere tuin. Aandrijving: accu Gewicht: 2,6 kg Kracht: 18 volt 2,0 Ah Li-Ion Functies: tweehands beveiliging, messenrem en softgrip.

Bosch AHS 65-34

Het grote voordeel van deze heggenschaar is de zwaardlengte van 65 cm, waarmee je in één beweging zeer grote stukken van de heg kunt snoeien. Je bent dus snel klaar en je heg ziet er strak uit. Dankzij de ergonomische grepen kun je hem eenvoudig vasthouden zonder de controle te verliezen over het apparaat. Door de enorme zwaardlengte komt er wel iets meer gewicht bij, maar dat zorgt verder niet voor nadelen. Aandrijving: elektrisch Gewicht: 3,7 kg Kracht: 700 watt Functies: slipkoppeling, zaagfunctie, mesbeschermer

Bosch AHS 55-20 Li

Deze heggenschaar op accu van Bosch heeft een aantal grote pluspunten, waaronder de aanslagbeveiliging, waardoor je ook dicht bij de grond kunt snoeien zonder dat de messen beschadigen. Ook ben je niet afhankelijk van verlengsnoeren, waar dat bij een elektrische heggenschaar wel het geval is. Aandrijving: accu Gewicht: 2,6 kg Kracht: 18 volt 2,5 Ah Li-Ion Functies: softgrip, transparante handbescherming, antiblokkeringssysteem

Populaire posts van deze blog

JBL Tune 205BT oordopjes

JBL Endurance RUNBT Geel oordopjes

PerfectPro Soloworker DAB+