Skullcandy Sesh Evo TW Blauw review

Skullcandy Sesh Evo TW Blauw review

Skullcandy staat bekend als een sportief merk. Dit komt niet alleen door de opvallende designs van deze producent, maar ook doordat alle varianten bestand zijn tegen water. Zweet is dus geen issue voor deze oortjes. Echter kan ook het niet-sportieve publiek terecht bij dit merk. Dit wordt bewezen aan de hand van Skullcandy koptelefoons en oordopjes zoals de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw. Zowel voor sporters als niet-sporters is dit een prima aankoop.

Skullcandy Sesh Evo TW Blauw overzicht

Het zal je meteen opvallen dat de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw geheel draadloos is. Zo heb je geen gedoe meer met kabels die in de knoop raken. Dit zijn in ear oorkussens die aan de hand van Bluetooth een connectie leggen tussen de oortjes en je geluidsdrager. Het sportieve design is niet alleen ergonomisch, maar ook geheel bestand tegen water.

In de doos

  • Skullcandy Sesh Evo TW Blauw
  • Handleiding
  • USB C kabel
  • Oordopjes in verschillende maten

Installatie van de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw

Voordat je gebruik kunt maken van de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw, dien je deze eerst naar behoren op te laden. Een geheel gevulde accu gaat 5 tot 6 uur mee. Als je haast hebt, kun je opteren om de oortjes snel op te laden. 10 minuten laadtijd is gelijk aan 2 uur luisterplezier. Oordopjes worden in 3 verschillende maten meegeleverd. Test voor jezelf welke je het fijnst vindt zitten.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: blauw
  • Gewicht: 61 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw

Je maakt gebruik van Bluetooth om een verbinding te maken tussen de oordopjes en je geluidsdrager naar keuze. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je gebruik maken van de afstandsbediening in de oorschelp om het volume van je muziek aan te passen. Ook is er een microfoon in deze oorschelp te vinden. Deze kun je gebruiken om handsfree te bellen.

Onderhoud van de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw

Oordopjes hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig en de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw is geen uitzondering op deze regel. Het is vooral belangrijk dat je de oortjes voldoende opgeladen houdt. Maak ze daarnaast om de zoveel tijd een keer goed schoon. Dit verlengt niet alleen de levensduur, maar het voelt simpelweg schoner aan.

Voordelen van de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw

Geluidskwaliteit is van groot belang voor vele muziekliefhebbers. Dat zit gelukkig wel goed bij de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw. Dankzij het ergonomische design is het comfort tijdens het dragen hoog, en door de waterbestendigheid kun je deze oordopjes ideaal dragen tijdens het sporten. De accu gaat relatief lang mee en ook snel laden is een optie. De Bluetooth verbinding is continu sterk.

Nadelen van de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw

Er kleven weinig nadelen aan de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw. Natuurlijk is de geluidskwaliteit niet zo hoog in vergelijking met duurdere modellen, maar alsnog is deze prima. Wel is het jammer dat je je eigen voorkeuren voor deze moderne dopjes niet kunt aanpassen middels een app.

Conclusie

Wij zijn groot fan van de Skullcandy Sesh Evo TW Blauw. Skullcandy viel al op door de vette designs van hun oortjes, maar ook de geluidskwaliteit mag er zijn. Doordat deze oortjes bestand zijn tegen water, zijn ze een aanrader voor iedere sporter die tijdens zijn of haar activiteiten wilt genieten van muziek. Maar ook als je geen sporter bent zijn deze dopjes een prima aankoop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

JBL Tune 205BT oordopjes

JBL Endurance RUNBT Geel oordopjes

PerfectPro Soloworker DAB+